Algemene voorwaarden & privacy verklaring

*Indien u een order plaatst in deze webshop,handelend onder de naam Cooozy, geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden die Cooozy heeft opgesteld.

*Alle artikelprijzen zijn incl.21% BTW tenzij anders vermeld.De artikelprijzen zijn excl.verzendkosten,deze worden automatisch berekend als u een order plaatst.

*Bestelde artikelen worden voor de duur van 5 dagen voor u gereserveerd. Mocht er binnen deze 5 dagen geen betaling hebben plaatsgevonden,vervalt uw bestelling.

*U heeft de keuze uit 2 betalingsmogelijkheden.

1.Vooraf betalen.

*Al u kiest voor deze optie,vergeet dan niet uw ordernummer bij betaling te vermelden.Verzenden van grotere en zwaardere artikelen( boven 30 kg en maximale afmeting)gebeurt altijd in overleg.

*Cooozy is op geen enkele manier verantwoordelijk voor beschadigingen,zoek raken e.d van de verzonden artikelen.

2.Betalen bij ophalen.

*Indien u kiest voor deze optie,spreken we samen een tijdstip af om uw bestelling op te kunnen komen halen.De bestelde artikelen dienen contant betaald te worden,aangezien Cooozy niet over een pinautomaat beschikt.

*Binnen een straal van 10 km van Eersel,word de bestelling gratis geleverd op een met u afgesproken tijdstip.De bestelling dient contant te worden afgerekend.

 

*Garantie.

Aangezien Cooozy alles met zorg heeft gecontroleerd en ingepakt,geldt er alleen garantie op fabricagefouten van een artikel.Op vintage en houten artikelen zit geen garantie!Mocht u toch iets niet in goede orde hebben ontvangen, neem dan per mail,binnen 2 dagen contact met ons op.

*Retouren.

Als een artikel u toch niet bevalt,heeft u het recht om deze retour te sturen. Laat dit dan binnen 7 dagen even per mail weten.Daarna heeft u nog 7 dagen de tijd om het artikel retour te sturen.Een retour welke niet tijdig (binnen 7 dagen) is gemeld,kan helaas niet worden gecrediteerd!Bij retourneren zijn de verzendkosten ten alle tijden voor de koper.

De artikelen dienen ongebruikt,onbeschadigd en compleet in de originele verpakking retour gestuurd te worden.Is dit niet het geval,nemen wij de artikelen niet terug.

Let op,sale artikelen nemen wij niet retour!

*Nog een paar belangrijke punten.

*De kleuren op de afbeeldingen van de artikelen kunnen afwijken van de daadwerkelijke kleur van een artikel.

*Cooozy heeft ten alle tijden het recht om wijzigingen aan te brengen in de algemene voorwaarden.

*Cooozy zal nimmer de persoonlijke gegevens van klanten voor andere doeleinden gebruiken.

*Prijzen onder voorbehoud van drukfouten.

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                            

© 2015 - 2024 Cooozy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel